OBJEDNÁVKY POSÍLÁME VŽDY V PONDĚLÍ. OBJEDNEJ SI VČAS! 🙃

3 TYPY KLIENTEK

Za ta léta, kdy zdobím své klientky (ano, jsou to převážně ženy) hennou, jsem vypozorovala některé jejich společné rysy. Tady jsou 3 nejvýraznější typy. Všechny miluji a věnuji se jim s láskou. Do které kategorie patříš ty? Nebo jaké typy klientek tě navštěvují? Přečti si článek a můžeme diskutovat třeba ve facebookové skupině, kde najdeš i spoustu dalších tipů a inspirace.

 

1 - PARÁDNICE

2

Tato klientka přichází pro to, aby se nechala zkrášlit. Obvykle přesně ví, co chce, často si přinese návrh stažený z netu. Nemám problém se nechat inspirovat prací někoho jiného, ale nenápadně klientku směřuji na můj Instagaram aby si prohlédla mojí práci a případně si vybrala tam. Často to končí tím, že klientka nechá vše na mě, řídím se jen jejími rámcovými pokyny - tvar kompozice, použité prvky (konkrétní květiny či rostlinné motivy, abstrakce, geometrie). Parádnice se zdobí pro konkrétní příležitost - narozeniny, párty, ples, ale i jen tak, pro vlastní příjemný pocit. Ráda o sebe pečuje, stará se proto i o svou hennu. Pečlivě dodržuje následnou péči, pleť hydratuje, vyhýbá se všemu, co by urychlilo mizení obrázku. Často sdílí fotky s hennou na sociálních sítích a posílá je kamarádkám.

 

2 - MYSTIČKA 

1_1

Zajímá jí rituální stránka malování hennou. Přichází s osobním příběhem. Někdy je ve složité životní situaci, kdy potřebuje podporu, jindy chce oslavit přechod do nové životní etapy. Zajímají jí symboly, vnímá energie, je otevřená a většinou nechá všechno na mě. Při malování často dochází k hlubokému souznění. Obvykle přišla právě za mnou proto, že si nejprve prošla mé webové stránky a cití, že toto bude ono. Ano, je to všechno hlavně o nevyslovitelných a nepopsatelných pocitech. Následnou péči se snaží dodržovat, ale baví jí pozorovat proces proměny a postupné odcházení henny. Vnímá vše jako proces.

 

3 - OBJEVITELKA

3

Od dětství snila o zdobení hennou ale odvahu našla až teď. Potkala hennu při svých cestách do exotických zemí, ale nebyla příležitost, čas, kuráž ji vyzkoušet. Zahlédla někde fotku indické nevěsty a od té doby jí to nedá spát. O henně jí vyprávěla kamarádka a to by bylo, aby to taky nezkusila. Motivy, proč se objevitelka objedná na malování hennou jsou různé. Objevitelka obvykle o henně neví vůbec nic nebo velmi málo, přesto je fascinována a přitahována. Je nadšená, hltá každé slovo. Často je jí úplně jedno, jaký motiv zvolíme nebo sáhne po typických etnických motivech ať už indických, arabských nebo marockých. Na následnou péči se ještě třikrát zeptá.

 

Jsou samozřejmě i další typy a kombinace, ale o těch třeba příště.

Zpět do obchodu